Hent tilbud

Udlandsflytning – få hjælp til det praktiske og undgå bekymringer

En flytning er en stor opgave i sig selv. Udlandsflytning lægger lige lidt ekstra logistik og bekymringer oveni flyttelæsset. Få hjælp og rådgivning fra start af og lige til du står på din nye adresse i udlandet.

Der er mange grunde til at rykke teltpælene op fra Danmark og slå dem ned i anden jord end dansk. Måske skal du udstationeres, flytte sammen med en udenlandsk kæreste eller tilbage til, hvor du oprindeligt kom fra.

Uanset årsagen er det vigtigt du føler dig tryg og sikker ved alt det praktiske omkring flytningen. Så er du fri til at forberede dig mentalt og glæde dig til dit nye liv.

Få Brdr. Krogsbøll til at tage sig af alt det praktiske omkring din udlandsflytning:

  • flyttekasser
  • nedpakning
  • papirarbejde
  • forsikringer
  • flytning
  • opbevaring af indbo

Du behøver ikke at bekymre dig om noget af det. Du får nemt og sikkert flyttet dit indbo fra Danmark og til udlandet – og tilbage igen.

Ring 28 28 28 28 i dag og få et uforpligtende tilbud på udlandsflytning.

Skal du flytte fra udlandet og hjem igen til Danmark, får du samme hjælp og vejledning. Slip for selv at skulle holde styr på hele logistikken omkring flytning og lad Brdr. Krogsbøll tage sig af det hele.

Opbevaring af indbo du ikke skal have med på din udlandsflytning

Hvis du kun skal flytte til udlandet i en periode og ikke skal have alt dit indbo med dig, så får du opbevaring til rimelige priser i sikre lagerrum hos Brdr. Krogsbøll.

Vores lagerrum er overvåget, skadedyrssikret og patruljeres af hundepatrulje med døgnvagt. Du får gratis flyttekasser og gratis indpakning i film og tæpper, når du vælger opbevaring hos os.

Læs mere om opbevaring

Begynd at glæde dig til dit nye liv i udlandet. Din udlandsflytning er i sikre hænder hos Brdr. Krogsbøll.