Opmagasinering: Vi gør det nemt og sikkert til rimelige priser​

Skal du flytte?

Få en estimeret pris på din flytning

via vores online beregner

Skal du flytte?

​Opmagasinering af ejendele er en tillidssag, uanset om vi taler om privat flytning, erhvervsflytning eller udlandsflytning. Brdr. Krogsbøll Flytteforretning er en familiedrevet virksomhed. Hos os kan du trygt overlade dine møbler og inventar til billig opmagasinering. Hos os går vi op i dine ejendeles sikkerhed og behandler dem som vores egne.

Alle får brug for at få opbevaret deres ejendele før eller siden. Flytning fra stor bolig til mindre bolig, arvemøbler, der ikke er plads til i hjemmet, eller havemøbler, der skal stuves væk for vinteren. Om du bor på landet eller har behov for møbelopbevaring i Storkøbenhavn, så kan Brdr. Krogsbøll løfte opgaven. Vi har billig møbelopbevaring og har plads til det meste.

Selvom vores opmagasineringstilbud er billigt, vil du altid opleve, at opbevaringen foregår i tørre og sikre lagerrum, så du er sikker på at få dine ting tilbage i samme stand, som du anbragte dem i.

Opbevaring og opmagasinering i sikkerhed

Det er altid dejligt, når en nær ven eller et familiemedlem tilbyder dig et hjørne i garagen til opbevaring af dine ting for en kort stund. Det er bare ikke særlig attraktivt, når dine træmøbler har fået fugt, dine sofapuder er blevet gnavet i stykker af mus, eller at der har været indbrud, så dine ting nu er væk for altid. Benyt Brdr. Krogsbøll Flytteforretning til billig opbevaring af ding personlige ejendele. Vi kan med stolthed og ro i maven sige, at hos os er dine ting altid i sikre hænder.

Vores lagerrum bliver overvåget døgnets 24 timer af et professionelt vagtværn med hundepatrulje. Hvis alarmen går af, får hundepatruljen og Brdr. Krogsbøll direkte besked på e-mail og SMS og er klar til at rykke ud med det samme. Vi vil gå hele vejen for at sikre dine ejendele, og netop af den grund er du sikker på, at dine ting bliver passet godt på.

Udover at have sikkerheden i top på vores lager, er det også vigtigt for os at kunne garantere at dine ting får den bedste opbevaring uden at få fugt eller stå for koldt. Vores lager er konstant tempereret, så dine ting altid står tørt og lunt.

Dit indbo er også sikret mod skadedyr i vores lagerrum. Dine ting er optimalt sikret mod angreb fra skadedyr, da en skadedyrsservice jævnligt kommer og tjekker fælder og tilstand.

Læs mere om betingelser for opbevaring.

Hos Brdr. Krogsbøll får du altså:

  • Billig opmagasinering
  • Lune og tørre lagerrum
  • 24 timers overvågning og indbrudssikring
  • Skadedyrsservice, som sikrer dine ejendeles sikkerhed

Vi giver dig også gode tilbud på flyttekasser

Pak dine møbler i flyttekasser, inden du sender dem til opbevaring. Hvis ikke du allerede har flyttekasser, kan vi give dig et godt tilbud på dem. Vi bruger de bedste og mest solide flyttekasser på markedet. Læs mere om billige flyttekasser.

Vælg os, hvis du ønsker en totalløsning. Kombinér opbevaring med billige flyttekasser og transport af dine ejendele og indbo og få ordnet det hele samme sted. Så er du sikker på den bedste løsning for dig.

Ring og indhent et tilbud på opmagasinering

Brdr. Krogsbøll er både et flytte- og opbevaringsfirma. Få hentet dine ejendele og indbo fra din adresse og kørt lige til vores lagerrum. Uanset hvor du bor – både indenlands og udenlands. Se en oversigt over vores priser her. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller andet.

Ring 28 28 28 28 og hør hvor billigt, du får flytning, transport og opmagasinering hos os. Du kan også skrive til os på vores e-mail info@flyttetilbud.nu.

Kvalificeret rådgivning ved flytning​

Brdr. Krogsbøll er et både et familieejet- og drevet topkvalificeret flyttefirma i København.

Erfarne folk flytter sikkert dine ting

Vi har flyttet for mange kunder, og vi vil også gerne flytte for dig, uanset privat eller erhverv.

Få flytning til en god pris​

Vi sørger for, at du får markedets bedste pris på din flytteopgave. Skal vi løfte din opgave?

Hvad koster en flyttemand? Få et godt flyttetilbud

Er du overbevist om, at vi er det bedste flyttefirma i København, kan du få et flyttetilbud her allerede i dag. Men hvad koster et flyttefirma? Eller hvad koster en flyttemand i timen? Vi sørger for, at du får udarbejdet og tilsendt et attraktivt tilbud med en god timepris. Du kan også booke en flyttevogn med det samme, hvis vores dygtige flyttemænd skal hjælpe dig med at flytte.

Du kan komme i kontakt med os på telefonnummer 28 28 28 28, hvor vi sidder klar til at håndtere din henvendelse. Har du yderligere spørgsmål til vores services, er du også velkommen til at sende en e-mail til: info@flyttetilbud.nu.

Kontakt os

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning

​​Brombærvej 8, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 28 28 28

E-mail: info@flyttetilbud.nu

Om firmaet

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning klarer alle former for flytning. Dig, der bare skal rundt om hjørnet og dig, der skal fra Gedser til Skagen.

Vi flytter for virksomheder og private. For jer, der skal flytte sammen, flytte hjemmefra eller noget helt tredje.