Billige flyttekasser i god kvalitet

Skal du flytte?

Få en estimeret pris på din flytning

via vores online beregner

Skal du flytte?

​Ingen flytning uden flyttekasser. Stærke brune papkasser er en uundværlig del af en flytning. Pap behøver dog ikke koste det hvide ud af øjnene.

Du lejer altid billige flyttekasser når du vælger os som flyttefirma. Det hører med. Og du får rigeligt af dem. Du går ikke ned på flyttekasser hos os – og heller ikke på prisen.

Billige flyttekasser der holder til det hele

Vores flyttekasser er billige at leje, men kvaliteten er i top. Med vores flyttekasser er du garanteret kasser der holder til det hele. Det tungeste porcelæn og de tykkeste bøger klarer fint flytningen i vores flyttekasser.

Flyttekasserne holder til at blive flyttet over grænser, så har du udlængsel, pakker du bare dit liv ned i vores flyttekasser og lader os flytte dig tættere på din drøm.

Flyttekasserne er store og rummelige selvom prisen er lav. Du får let plads til alle dine ejendele i dem. Løber du tør for kasser, får du flere leveret. Og stadig til en billig penge.

Læs også om billig flytning

Ring 28 28 28 28 for et godt tilbud på leje af billige flyttekasser.

Kvalificeret rådgivning ved flytning​

Brdr. Krogsbøll er et både et familieejet- og drevet topkvalificeret flyttefirma i København.

Erfarne folk flytter sikkert dine ting

Vi har flyttet for mange kunder, og vi vil også gerne flytte for dig, uanset privat eller erhverv.

Få flytning til en god pris​

Vi sørger for, at du får markedets bedste pris på din flytteopgave. Skal vi løfte din opgave?

Hvad koster en flyttemand? Få et godt flyttetilbud

Er du overbevist om, at vi er det bedste flyttefirma i København, kan du få et flyttetilbud her allerede i dag. Men hvad koster et flyttefirma? Eller hvad koster en flyttemand i timen? Vi sørger for, at du får udarbejdet og tilsendt et attraktivt tilbud med en god timepris. Du kan også booke en flyttevogn med det samme, hvis vores dygtige flyttemænd skal hjælpe dig med at flytte.

Du kan komme i kontakt med os på telefonnummer 28 28 28 28, hvor vi sidder klar til at håndtere din henvendelse. Har du yderligere spørgsmål til vores services, er du også velkommen til at sende en e-mail til: info@flyttetilbud.nu.

Kontakt os

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning

​​Brombærvej 8, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 28 28 28

E-mail: info@flyttetilbud.nu

Om firmaet

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning klarer alle former for flytning. Dig, der bare skal rundt om hjørnet og dig, der skal fra Gedser til Skagen.

Vi flytter for virksomheder og private. For jer, der skal flytte sammen, flytte hjemmefra eller noget helt tredje.