Flytning med fokus på sikkerhed og rimelige priser

Skal du flytte?


Få en estimeret pris på din flytning
​via vores online beregner

Skal du flytte?

Har du brug for flyttehjælp? Vi hjælper både private og erhverv med flytning i ind- og udland. Med Brdr. Krogsbøll Flytteforretning som din flyttemand er du sikret en nem og effektiv flytning – selv på tværs af landegrænser. Vi tilbyder desuden flyttehjælp til virksomheder og opbevaring af inventar eller møbler i forbindelse med flytning.

Som hele Danmarks og Københavns flyttefirma kan Brdr. Krogsbøll stå for din flytning på hele Nordsjælland, i København og omegn, fx Nørrebro eller Brønshøj. Men vi kan faktisk flytte for kunder i hele Danmark.

Hvilken flyttehjælp tilbyder vi?

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning tager sig både af nedpakning, forsikringer og opbevaring, hvis det bliver nødvendigt. Du slipper for al den ekstra stress, der ofte følger med det at flytte, når du lægger din flytning i sikre hænder hos Brdr. Krogsbøll.

Med Brdr. Krogsbøll som flyttefirma er du garanteret:

  • En nem flytning
  • Fokus på sikkerhed
  • Billige priser
  • Stor fleksibilitet
  • Gedigen erfaring

Vi giver de bedste priser på flytning og flyttehjælp

Hos os får du markedets bedste priser, og det er uanset størrelsen på din opgave. Du kan få flyttet et enkelt klaver fra 3. sal eller pakket hele din bolig ned i forbindelse med flytning til udlandet, og vi vil stadig være konkurrencedygtige.

Indhent et tilbud ved at udfylde vores kontaktformular ude i højre side – så tager vi kontakt til dig. Du kan også opnå helt særlige tilbud, hvis du udfylder vores spørgeskema.

Flytning skal være både sikker og nem

Skal du have flyttet pengeskabe, værdifulde genstande, IT-udstyr eller kostbare møbler? Så er vi det oplagte flyttefirma at vælge. Vores flyttehjælp indebærer forsikring, og vi garanterer, at vi behandler dit flytteinventar med stor omhyggelighed.

Det samme gælder, hvis du skal flytte til udlandet. Det er selvsagt et meget stort projekt, og det kan være en følsom sag, når du skal have flyttet hele dit liv på tværs over landegrænser. Derfor kan du trygt overlade din flytning til udlandet i Brdr. Krogsbølls hænder.

Vi har altid fokus på, at vores flyttehjælp skal være så sikker og nem som overhovedet muligt. Derfor har vi tjek på alle forsikringer, bl.a. har vi en fragtføreransvarsforsikring, der giver dig og dine ejendele ekstra god beskyttelse.

Kontakt os og indhent et godt tilbud på flyttehjælp

Hvad koster en flytning? Som nævnt har vi nogle af markedets bedste priser, og vi sammensætter med glæde et godt tilbud til dig. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker, som du ønsker inkluderet i dit tilbud på flyttehjælp.

Vi kan kontaktes på telefon 28 28 28 28 eller skriv en e-mail til info@flyttetilbud.nu. Du kan desuden altid henvende dig via kontaktformularen her på vores hjemmeside, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Kvalificeret rådgivning ved flytning​

Brdr. Krogsbøll er et både et familieejet- og drevet topkvalificeret flyttefirma i København.

Erfarne folk flytter sikkert dine ting

Vi har flyttet for mange kunder, og vi vil også gerne flytte for dig, uanset privat eller erhverv.

Få flytning til en god pris​

Vi sørger for, at du får markedets bedste pris på din flytteopgave. Skal vi løfte din opgave?

Lad vores flyttefirma tage slæbet
​– kontakt os i dag!

Når du skal flytte, handler det ikke bare om at få pakket alle dine ting ned i kasser. Hvis du selv har flyttet før, eller du har hjulpet venner og familie med at flytte, ved du sikkert allerede godt, at det er meget hårdt. Derfor er det en god idé, at du allierer dig med et flyttefirma, som har det helt rigtige tag på kasser og møbler og kan hjælpe dig med at komme hurtigt på plads.

Du slipper også for at skulle leje en stor bil og agere chauffør i områder, hvor det kan være svært at finde en parkeringsplads. Vi er et flyttefirma i København, der kender byen lige så godt som vores egen bukselomme – ligesom vi naturligvis ikke går af vejen for at flytte andre steder i landet.

Hvad end du søger hjælp til fl​ytning, erhvervsflyt​ning, udlandsflytning eller opbevaring, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en flyttemand? Få et godt flyttetilbud

Er du overbevist om, at vi er det bedste flyttefirma i København, kan du få et flyttetilbud her allerede i dag. Men hvad koster et flyttefirma? Eller hvad koster en flyttemand i timen?

Vi sørger for, at du får udarbejdet og tilsendt et attraktivt tilbud med en god timepris. Du kan også booke en flyttevogn med det samme, hvis vores dygtige flyttemænd skal hjælpe dig med at flytte.

Du kan komme i kontakt med os på telefonnummer 28 28 28 28, hvor vi sidder klar til at håndtere din henvendelse. Har du yderligere spørgsmål til vores services, er du også velkommen til at sende en e-mail til: info@flyttetilbud.nu.

Kontakt os

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning

​​Brombærvej 8, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 28 28 28

E-mail: info@flyttetilbud.nu

Om firmaet

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning klarer alle former for flytning. Dig, der bare skal rundt om hjørnet og dig, der skal fra Gedser til Skagen.

Vi flytter for virksomheder og private. For jer, der skal flytte sammen, flytte hjemmefra eller noget helt tredje.