Erhvervsflytning – her får du totalløsningen​

Skal du flytte?

Få en estimeret pris på din flytning

via vores online beregner

Skal du flytte?

​Vi kan stå for nedpakning, af- og tilkobling af IT-udstyr og bortkørsel af fortroligt affald i forbindelse med din erhvervsflytning – og meget, meget andet.

Erhvervsflytning kræver en hel del logistik og planlægning. Flytningen skal foregå, så den forstyrrer jeres hverdag og produktion mindst muligt. Få hjælp til flytningen af erfarne flyttefolk fra Brdr. Krogsbøll, der flytter jeres virksomhed sikkert og med omhu. Vi tager gerne en samtale, så vi kan gennemgå hele omfanget af din erhvervsflytning.

Skal du have hentet eller bragt udstyr eller materialer fra en adresse til en anden, så brug os som din kurerservice. Du får hurtig afhentning og levering fra dør til dør.

Vi flytter primært i og omkring København, Nørrebro, Brønshøj og hele Nordsjælland, men kan køre i hele Danmark, hvis der er behov for det.

Hvad indebærer erhvervsflytning?

Skal din virksomhed flytte til nye lokaler? Eller skal du have flyttet lager? Måske har du brug for kurerservice? Hos Brdr. Krogsbøll får du klaret alle dine opgaver indenfor erhvervsflytning.

Du får flyttet, hentet og bragt alt fra kontorstole til pengeskabe. Få pakket dine kontorlokaler forsvarligt ned og sat op igen hurtigt og nemt, så du og dine medarbejdere ikke mister flere dages effektivt arbejde på en flytning.

Hos Brdr. Krogsbøll Flytteforretning får du:

  • rimelige priser
  • kvalificeret rådgivning
  • erfarne flyttefolk
  • en sikker flytning

Brdr. Krogsbøll har det specialudstyr, der skal til for at flytte både skrøbeligt IT-udstyr og tunge pengeskabe. Få os ud til en gennemgang af det, du vil have flyttet. Du får altid kvalificeret rådgivning og en rimelig pris på flytningen.

Vi tilbyder også opbevaring af jeres inventar

Har du kontorudstyr, der står og fylder, men ikke skal smides ud? Eller brug for at få opbevaret vintersæsonens varer, mens sommersæsonen står på? Hos Brdr. Krogsbøll får du opbevaring i tørre og sikre lagerrum. Både hundepatrulje og døgnovervågning garanterer, at dine ting står sikkert, indtil du skal bruge dem igen. Vores lagerrum er selvfølgelig sikret mod skadedyr, fugt, vandskader og frost.

Få et stærkt tilbud på erhvervsflytning

Når hele kontoret, afdelingen eller bygningens inventar skal flyttes, så kræver det mere end blot et par stærke gutter. Vores flyttefirma sikrer en nem, effektiv og smertefri erhvervsflytning.

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et godt og uforpligtende tilbud med en billig timepris. Kontakt os på telefon 28 28 28 28 eller skriv en e-mail til info@flyttetilbud.nu.

Kvalificeret rådgivning ved flytning​

Brdr. Krogsbøll er et både et familieejet- og drevet topkvalificeret flyttefirma i København.

Erfarne folk flytter sikkert dine ting

Vi har flyttet for mange kunder, og vi vil også gerne flytte for dig, uanset privat eller erhverv.

Få flytning til en god pris​

Vi sørger for, at du får markedets bedste pris på din flytteopgave. Skal vi løfte din opgave?

Hvad koster en flyttemand? Få et godt flyttetilbud

Er du overbevist om, at vi er det bedste flyttefirma i København, kan du få et flyttetilbud her allerede i dag. Men hvad koster et flyttefirma? Eller hvad koster en flyttemand i timen? Vi sørger for, at du får udarbejdet og tilsendt et attraktivt tilbud med en god timepris. Du kan også booke en flyttevogn med det samme, hvis vores dygtige flyttemænd skal hjælpe dig med at flytte.

Du kan komme i kontakt med os på telefonnummer 28 28 28 28, hvor vi sidder klar til at håndtere din henvendelse. Har du yderligere spørgsmål til vores services, er du også velkommen til at sende en e-mail til: info@flyttetilbud.nu.

Kontakt os

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning

​​Brombærvej 8, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 28 28 28

E-mail: info@flyttetilbud.nu

Om firmaet

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning klarer alle former for flytning. Dig, der bare skal rundt om hjørnet og dig, der skal fra Gedser til Skagen.

Vi flytter for virksomheder og private. For jer, der skal flytte sammen, flytte hjemmefra eller noget helt tredje.