Indhent et stærkt flyttetilbud med det samme

Skal du flytte?

Få en estimeret pris på din flytning

via vores online beregner

Skal du flytte?

Skal du flytte, bør du overveje at finde en flyttemand, der kan klare opgaven for dig. Hos Brdr. Krogsbøll kan du altid indhente et flyttetilbud, så du kan skabe dig et overblik over, hvad det koster at flytte.

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning udarbejder gerne et tilbud til dig. Vi forkæler dig med mange fordele, og vores billige priser er kun en af dem. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt – fordi vi ved, at tiden tæller, når man skal flytte.

Skal du bruge et flyttetilbud i København?

Det får du på denne side, hvor vi med glæde vil udarbejde et tilbud til dig. Ønsker du at modtage et tilbud på din flytteopgave, skal du indtaste lidt oplysninger om din opgave i formularen herunder. Vi flytter i hele København, f.eks. fra Nørrebro og Brønshøj, Nordsjælland – og faktisk hele Danmark. Skal du flytte til udlandet, kan vi også hjælpe dig med både flytning og opmagasinering.

 
 
Fraflytnings adresse
Er der elevator?

Tilflytningsadresse
Er der elevator?

Flytteinformationer
Ønskes nedpakning?

Beskriv hvad der skal flyttes her!
Er din flyttedato fleksibel?

Vedhæft evt. billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flyttetilbud: Få tilsendt de bedste tilbud på din opgave

Brdr. Krogsbø​ll Flyttefirma sørger for, at du får tilsendt det bedste tilbud på din opgave, så din flytning kommer til at foregå nemt – og billigt. Hvis du ønsker det, kan du også booke en flyttevogn med det samme.

Vi skræddersyer et personligt flyttetilbud ud fra din individuelle opgave og holder naturligvis prisen i bund. Er du tilfreds med det tilsendte tilbud, kan du godkende tilbuddet med det samme, og så har vi en aftale.

Vi bestræber os på, at du får leveret et flyttetilbud, der er nemt at gennemskue og samtidig er billigt. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores dygtige medarbejdere. Vi sidder klar på både telefon og e-mail, hvor vi yder rådgivning og vejledning.

Du kan kontakte os på telefon 28 28 28 28 eller e-mail info@flyttetilbud.nu.

Kvalificeret rådgivning ved flytning​

Brdr. Krogsbøll er et både et familieejet- og drevet topkvalificeret flyttefirma i København.

Erfarne folk flytter sikkert dine ting

Vi har flyttet for mange kunder, og vi vil også gerne flytte for dig, uanset privat eller erhverv.

Få flytning til en god pris​

Vi sørger for, at du får markedets bedste pris på din flytteopgave. Skal vi løfte din opgave?

Hvad koster en flyttemand? Få et godt flyttetilbud

Er du overbevist om, at vi er det bedste flyttefirma i København, kan du få et flyttetilbud her allerede i dag. Men hvad koster et flyttefirma? Eller hvad koster en flyttemand i timen? Vi sørger for, at du får udarbejdet og tilsendt et attraktivt tilbud med en god timepris. Du kan også booke en flyttevogn med det samme, hvis vores dygtige flyttemænd skal hjælpe dig med at flytte.

Du kan komme i kontakt med os på telefonnummer 28 28 28 28, hvor vi sidder klar til at håndtere din henvendelse. Har du yderligere spørgsmål til vores services, er du også velkommen til at sende en e-mail til: info@flyttetilbud.nu.

Kontakt os

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning

​​Brombærvej 8, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 28 28 28

E-mail: info@flyttetilbud.nu

Om firmaet

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning klarer alle former for flytning. Dig, der bare skal rundt om hjørnet og dig, der skal fra Gedser til Skagen.

Vi flytter for virksomheder og private. For jer, der skal flytte sammen, flytte hjemmefra eller noget helt tredje.