Kontorflytning for erhverv

Skal du flytte?

Få en estimeret pris på din flytning

via vores online beregner

Skal du flytte?

Få professionel hjælp til flytning af kontor

Hos Brdr. Krogsbøll tilbyder vi professionel hjælp i forbindelse med kontorflytning for en række forskellige typer virksomheder i både Brønshøj, på Nørrebro og i resten af København samt i hele Nordsjælland. Har du behov for vores hjælp i forbindelse med en kontorflytning et andet sted i landet, så har vi også mulighed for at hjælpe dig.

Vi kan blandt andet stå for:

  • Nedpakning
  • Udpakning
  • Af- og tilkobling af IT-udstyr
  • ​Bortskaffelse af fortroligt affald.

Undgå forstyrrelser på kontoret

Vi har stor erfaring i at håndtere erhvervsflytninger, og vi sørger for at forstyrre jeres hverdag og arbejdsgang så lidt som overhovedet muligt. Vi ved, at en flytning af kontor stiller store krav til logistik og planlægning, så der ikke opstår timer eller måske endda dage, hvor medarbejderne ikke kan udføre deres arbejde, fordi deres pladser ikke er blevet stillet op endnu, eller fordi deres udstyr ikke er blevet koblet til på den nye adresse.

Inden vi går i gang, tager vi derfor gerne en samtale med dig, hvor vi gennemgår hele flytningen og planen herpå, så den er til mindst mulig gene.

​Opbevaring af overskydende møbler og inventar

Har du i forbindelse med din kontorflytning til nye lokaler udstyr, der ikke er plads til det nye sted, eller som ikke skal bruges lige nu og her? Så kan vi opbevare det for dig til skarpe priser i vores tørre og sikre lagerrum. 

Vi har både døgnovervågning og hundepatrulje, der sikrer, at der ikke sker noget med dine møbler og dit inventar, ligesom vores lagerrum er sikret mod både frost, vandskader, fugt og skadedyr.

Skal vi varetage din kontorflytning?

Vi tilbyder:

  • Kvalificeret rådgivning
  • Erfarne flyttefolk
  • En sikker flytning
  • Markedets bedste pris.

Kontakt os gerne allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud på din flytteopgave. Vi står klar til at hjælpe dig og til at sørge for, at du og dine medarbejdere hurtigt kan komme i gang med at arbejde fra de nye lokaler. 

Kvalificeret rådgivning ved flytning​

Brdr. Krogsbøll er et både et familieejet- og drevet topkvalificeret flyttefirma i København.

Erfarne folk flytter sikkert dine ting

Vi har flyttet for mange kunder, og vi vil også gerne flytte for dig, uanset privat eller erhverv.

Få flytning til en god pris​

Vi sørger for, at du får markedets bedste pris på din flytteopgave. Skal vi løfte din opgave?

Hvad koster en flyttemand? Få et godt flyttetilbud

Er du overbevist om, at vi er det bedste flyttefirma i København, kan du få et flyttetilbud her allerede i dag. Men hvad koster et flyttefirma? Eller hvad koster en flyttemand i timen? Vi sørger for, at du får udarbejdet og tilsendt et attraktivt tilbud med en god timepris. Du kan også booke en flyttevogn med det samme, hvis vores dygtige flyttemænd skal hjælpe dig med at flytte.

Du kan komme i kontakt med os på telefonnummer 28 28 28 28, hvor vi sidder klar til at håndtere din henvendelse. Har du yderligere spørgsmål til vores services, er du også velkommen til at sende en e-mail til: info@flyttetilbud.nu.

Kontakt os

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning

​​Brombærvej 8, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 28 28 28

E-mail: info@flyttetilbud.nu

Om firmaet

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning klarer alle former for flytning. Dig, der bare skal rundt om hjørnet og dig, der skal fra Gedser til Skagen.

Vi flytter for virksomheder og private. For jer, der skal flytte sammen, flytte hjemmefra eller noget helt tredje.