Udlandsflytning – få hjælp til det praktiske og undgå bekymringer

​En flytning er en stor opgave i sig selv. Udlandsflytning lægger lige lidt ekstra logistik og bekymringer oveni flyttelæsset. Få hjælp og rådgivning fra start af og lige til du står på din nye adresse i udlandet.

Der er mange grunde til at rykke teltpælene op fra Danmark og slå dem ned i anden jord end dansk. Måske skal du udstationeres, flytte sammen med en udenlandsk kæreste eller tilbage til, hvor du oprindeligt kom fra.

Uanset årsagen er det vigtigt du føler dig tryg og sikker ved alt det praktiske omkring flytningen. Så er du fri til at forberede dig mentalt og glæde dig til dit nye liv.

Få Brdr. Krogsbøll til at tage sig af alt det praktiske omkring din udlandsflytning:

  • flyttekasser

  • nedpakning

  • papirarbejde

  • forsikringer

  • flytning

  • opbevaring af indbo

Du behøver ikke at bekymre dig om noget af det. Du får nemt og sikkert flyttet dit indbo fra Danmark og til udlandet – og tilbage igen.

Ring 28 28 28 28 i dag og få et uforpligtende tilbud på udlandsflytning.

Skal du flytte fra udlandet og hjem igen til Danmark, får du samme hjælp og vejledning. Slip for selv at skulle holde styr på hele logistikken omkring flytning og lad Brdr. Krogsbøll tage sig af det hele.

Opbevaring af indbo du ikke skal have med på din udlandsflytning

Hvis du kun skal flytte til udlandet i en periode og ikke skal have alt dit indbo med dig, så får du opbevaring til rimelige priser i sikre lagerrum hos Brdr. Krogsbøll. Vores lagerrum er overvåget, skadedyrssikret og patruljeres af hundepatrulje med døgnvagt. Du får gratis flyttekasser og gratis indpakning i film og tæpper, når du vælger opbevaring hos os.

Læs mere om opbevaring

Begynd at glæde dig til dit nye liv i udlandet. Din udlandsflytning er i sikre hænder hos Brdr. Krogsbøll.

Kvalificeret rådgivning ved flytning​

Brdr. Krogsbøll er et både et familieejet- og drevet topkvalificeret flyttefirma i København.

Erfarne folk flytter sikkert dine ting

Vi har flyttet for mange kunder, og vi vil også gerne flytte for dig, uanset privat eller erhverv.

Få flytning til en god pris​

Vi sørger for, at du får markedets bedste pris på din flytteopgave. Skal vi løfte din opgave?

Lad vores flyttefirma tage slæbet
​– kontakt os i dag!

Når du skal flytte, handler det ikke bare om at få pakket alle dine ting ned i kasser. Hvis du selv har flyttet før, eller du har hjulpet venner og familie med at flytte, ved du sikkert allerede godt, at det er meget hårdt. Derfor er det en god idé, at du allierer dig med et flyttefirma, som har det helt rigtige tag på kasser og møbler og kan hjælpe dig med at komme hurtigt på plads.

Du slipper også for at skulle leje en stor bil og agere chauffør i områder, hvor det kan være svært at finde en parkeringsplads. Vi er et flyttefirma i København, der kender byen lige så godt som vores egen bukselomme – ligesom vi naturligvis ikke går af vejen for at flytte andre steder i landet.

Hvad end du søger hjælp til fl​ytning, erhvervsflyt​ning, udlandsflytning eller opbevaring, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en flyttemand? Få et godt flyttetilbud

Er du overbevist om, at vi er det bedste flyttefirma i København, kan du få et flyttetilbud her allerede i dag. Men hvad koster et flyttefirma? Eller hvad koster en flyttemand i timen?

Vi sørger for, at du får udarbejdet og tilsendt et attraktivt tilbud med en god timepris. Du kan også booke en flyttevogn med det samme, hvis vores dygtige flyttemænd skal hjælpe dig med at flytte.

Du kan komme i kontakt med os på telefonnummer 28 28 28 28, hvor vi sidder klar til at håndtere din henvendelse. Har du yderligere spørgsmål til vores services, er du også velkommen til at sende en e-mail til: info@flyttetilbud.nu.

Kontakt os

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning

​​Brombærvej 8, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 28 28 28

E-mail: info@flyttetilbud.nu

Om firmaet

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning klarer alle former for flytning. Dig, der bare skal rundt om hjørnet og dig, der skal fra Gedser til Skagen.

Vi flytter for virksomheder og private. For jer, der skal flytte sammen, flytte hjemmefra eller noget helt tredje.