Billig møbelopbevaring – nemt og sikkert​

Tør og frostfri møbelopbevaring i København, Brønshøj, Nørrebro og Nordsjælland

Har du ikke længere plads til alle dine møbler? Eller skal du af andre grunde have dem midlertidigt stuvet af vejen? Det kan også være, at du har arvet en masse møbler, som du slet ikke har plads til, men gerne vil gemme. Uanset hvad er møbelopbevaring et godt tilbud til dig, der mangler opbevaringsplads.

Hvad end du er i gang med en større renovering og derfor ikke kan have dine møbler i dit eget hjem, eller blot har for mange ting derhjemme, så kan Brdr. Krogsbøll hjælpe. Vi tilbyder møbelopbevaring for private og erhvervskunder i og omkring København, Nørrebro og Brønshøj samt hele Nordsjælland.

Hvorfor er møbelopbevaring en god idé?

Det kan være, at du står i en af de ovennævnte situationer, og at et familiemedlem eller en ven allerede har tilbudt at stå for opbevaring af dine møbler. Mange vælger nemlig at opbevare deres møbler i kortere eller længere tid i rum såsom kældre og garager. Desværre betyder det, at møblerne ofte bliver skadet af fugt, kulde og kondens.

Hvis du gerne vil undgå, at dine ejendele bliver beskadiget, så er møbelopbevaring det sikreste alternativ. Hos os bliver dine møbler både flyttet og opbevaret under de sikreste forhold, det vil sige både tørt og lunt. Vores opbevaringslokaler er desuden også indbrudssikret, hvilket ikke alle kælder- eller loftsrum er.

Flyttefirma med speciale i møbelopbevaring og meget andet

Lad os hjælpe dig med sikker transport af dine møbler og øvrige ejendele. Vi har det rette udstyr og har i mange år hjulpet vores kunder med sikker flytning og opbevaring af deres ejendele. Ved at benytte os til at flytte dine ting, kan vi kombinere et tilbud med transport og billig møbelopbevaring, så det bliver en endnu større fordel for dig.

Vi henter dine møbler, uanset hvor i landet du bor. For os er afstand ikke et problem – vi har altid en dygtig flyttemand til rådighed, der kan køre langt.

Møbelopbevaring er et spørgsmål om tillid

Møbler har ofte affektionsværdi for deres ejermænd: Møbler, der er gået i arv i familien, møbler der har fulgt os altid, vores barns første møbel. Det gør ondt, hvis de går i stykker.

Lad os passe på dine møbler, indtil du skal bruge dem igen. Dine møbler står tørt, godt og sikkert på vores lager. Vores fokus er, at dine møbler kommer tilbage til dig i samme stand, som da de kom til lageret.

Vil du have et godt opbevarings- eller flyttetilbud? Kontakt os i dag!

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning løser mere end flytninger og transport. Møbelopbevaring er endnu et af de mange tilbud, du får hos os. Brug os til at opbevare møbler, du ikke har plads til – vi tager gerne dine ting ind i en weekend eller til langtidsopbevaring – valget er dit.

Ønsker du at høre mere om vores priser eller øvrige ydelser? Så er du selvfølgelig hjertelig velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon 28 28 28 28 eller skrive en e-mail info@flyttetilbud.nu, så vender vi straks tilbage med et prisoverslag.

Kvalificeret rådgivning ved flytning​

Brdr. Krogsbøll er et både et familieejet- og drevet topkvalificeret flyttefirma i København.

Erfarne folk flytter sikkert dine ting

Vi har flyttet for mange kunder, og vi vil også gerne flytte for dig, uanset privat eller erhverv.

Få flytning til en god pris​

Vi sørger for, at du får markedets bedste pris på din flytteopgave. Skal vi løfte din opgave?

Lad vores flyttefirma tage slæbet
​– kontakt os i dag!

Når du skal flytte, handler det ikke bare om at få pakket alle dine ting ned i kasser. Hvis du selv har flyttet før, eller du har hjulpet venner og familie med at flytte, ved du sikkert allerede godt, at det er meget hårdt. Derfor er det en god idé, at du allierer dig med et flyttefirma, som har det helt rigtige tag på kasser og møbler og kan hjælpe dig med at komme hurtigt på plads.

Du slipper også for at skulle leje en stor bil og agere chauffør i områder, hvor det kan være svært at finde en parkeringsplads. Vi er et flyttefirma i København, der kender byen lige så godt som vores egen bukselomme – ligesom vi naturligvis ikke går af vejen for at flytte andre steder i landet.

Hvad end du søger hjælp til fl​ytning, erhvervsflyt​ning, udlandsflytning eller opbevaring, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en flyttemand? Få et godt flyttetilbud

Er du overbevist om, at vi er det bedste flyttefirma i København, kan du få et flyttetilbud her allerede i dag. Men hvad koster et flyttefirma? Eller hvad koster en flyttemand i timen?

Vi sørger for, at du får udarbejdet og tilsendt et attraktivt tilbud med en god timepris. Du kan også booke en flyttevogn med det samme, hvis vores dygtige flyttemænd skal hjælpe dig med at flytte.

Du kan komme i kontakt med os på telefonnummer 28 28 28 28, hvor vi sidder klar til at håndtere din henvendelse. Har du yderligere spørgsmål til vores services, er du også velkommen til at sende en e-mail til: info@flyttetilbud.nu.

Kontakt os

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning

​​Brombærvej 8, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 28 28 28

E-mail: info@flyttetilbud.nu

Om firmaet

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning klarer alle former for flytning. Dig, der bare skal rundt om hjørnet og dig, der skal fra Gedser til Skagen.

Vi flytter for virksomheder og private. For jer, der skal flytte sammen, flytte hjemmefra eller noget helt tredje.