Opbevaring – Nemt og sikkert til rimelige priser

Opbevaring af ejendele er en tillidssag uanset om vi taler om privat flytning, erhvervsflytning eller udlandsflytning. Brdr. Krogsbøll Flytteforretning er en familiedrevet virksomhed. Opbevar dine værdier hos os og du er garanteret, de bliver passet på som kun familie kan gøre det.

Alle får brug for opbevaring før eller siden. Flytning fra stor bolig til mindre bolig, arvemøbler der ikke er plads til i hjemmet, havemøbler der skal stuves væk for vinteren.  Om du bor på landet eller har behov for møbelopbevaring i Storkøbenhavn, så kan Brdr Krogsbøll løfte opgaven.

Vælg at opbevare dine ejendele i tørre og sikre lagerrum hos os og du får dine ejendele tilbage i samme stand som da du anbragte dem.

Opbevaring i sikkerhed

Dine ting er altid sikre hos Brdr. Krogsbøll Flytteforretning.

Vores lagerrum bliver overvåget døgnet rundt af vagtværn med hundepatrulje. Går alarmen, får hundepatruljen og Brdr. Krogsbøll direkte besked på mail og SMS. Du er derfor sikker på, at dine ting bliver passet godt på.

Lageret har altid den rette temperatur, så dine ting står tørt og lunt.

Dit indbo er også sikret mod skadedyr i vores lagerrum. Skadedyrsservice kommer jævnligt og tjekker fælder. Dine ting er optimalt beskyttet mod angreb fra skadedyr.

Ring 28 28 28 28 for et godt tilbud på opbevaring hos Brdr. Krogsbøll Flytteforretning.

Pak dine ejendele i stærke og billige flyttekasser inden du sender dem til opbevaring. Du får et godt tilbud på solide flyttekasser hos os.

Læs mere om billige flyttekasser

Få transporteret dine ting til opbevaring

Brdr. Krogsbøll er også et flyttefirma. Få hentet dine ejendele og indbo fra din adresse og kørt lige til vores lagerrum. Uanset hvor du bor – både indenlands og udenlands.

Ring 28 28 28 28 og hør hvor billigt, du får flytning og transport hos os.

Uanset hvor meget eller lidt du skal have opbevaret, om du skal bruge opbevaring i kort eller lang tid får du sikkert og nemt opbevaret dine ejendele hos Brdr. Krogsbøll Flytteforretning.

Vælg os for en totalløsning. Kombinér opbevaring med billige flyttekasser og transport af dine ejendele og indbo og få ordnet det hele samme sted. Så er du sikker på den bedste løsning for dig.

Se priser

Læs mere om betingelser for opbevaring