Hent tilbud

Opbevaring – Nemt og sikkert til rimelige priser

Opbevaring af ejendele er en tillidssag uanset om vi taler om privat flytning, erhvervsflytning eller udlandsflytning. Brdr. Krogsbøll Flytteforretning er en familiedrevet virksomhed. Hos os kan du trygt overlade dine møbler og andet til billig opbevaring. Vi passer på dine ting, som kun din familie ville gøre det.

Alle får brug for opbevaring før eller siden. Flytning fra stor bolig til mindre bolig, arvemøbler der ikke er plads til i hjemmet, havemøbler der skal stuves væk for vinteren.  Om du bor på landet eller har behov for møbelopbevaring i Storkøbenhavn, så kan Brdr Krogsbøll løfte opgaven. Vi har billig opbevaring og har plads til det meste.

Hos os går vi op i sikkerheden af dine ejendele og behandler dem som vores egne. Selvom vores opbevaring af billig vil du altid opleve at opbevaringen foregår i tørre og sikre lagerrum, så du er sikker på at få dine ting tilbage i samme stand, som da du anbragte dem.

Opbevaring i sikkerhed

Det er altid dejligt, når en nær ven eller et familiemedlem tilbyder dig et hjørne i garagen til opbevaring af dine ting for en kort stund. Det er bare ikke særlig attraktivt, når dine træmøbler har fået fugt, dine sofapuder er blevet spist istykker af mus eller at der måske har været indbrud og at dine ting nu er væk for altid. Benyt Brdr. Krogsbøll Flytteforretning til billig opbevaring af ding personlige ejendele. Vi kan med stolthed og ro i maven sige at hos os er dine ting altid i sikre hænder.

Vores lagerrum bliver overvåget døgnets 24 timer af et professionelt vagtværn med hundepatrulje. Hvis alarmen går får hundepatruljen og Brdr. Krogsbøll direkte besked på mail og SMS og er klar til at rykke ud med det samme. Vi vil gå hele vejen for at sikre dine ejendele og netop af den grund er du sikker på, at dine ting bliver passet godt på.

Udover at have sikkerheden i top på vores lager er det også vigtigt for os at kunne garantere at dine ting får den bedste opbevaring uden at få fugt eller stå for koldt. Vores lager er konstant tempereret, så dine ting altid står tørt og lunt.

Dit indbo er også sikret mod skadedyr i vores lagerrum. Skadedyrsservice kommer jævnligt og tjekker fælder. Dine ting er optimalt beskyttet mod angreb fra skadedyr.

Hos Brdr Krogsbøll får du altså:

  • Billig opbevaring
  • Lune og tørre lagerrum
  • 24 timers overvågning og indbrudssikring
  • Skadedyrsservice, som sikrer dine genstandes sikkerhed

Ring 28 28 28 28 for et godt tilbud på billig opbevaring hos Brdr. Krogsbøll Flytteforretning.

Pak dine ejendele i stærke og billige flyttekasser inden du sender dem til opbevaring. Hvis ikke du allerede har flyttekasser, kan vi give dig et godt tilbud på dem. Vi bruger de bedste og mest solide flyttekasser på markedet.

Læs mere om billige flyttekasser

Få transporteret dine ting til opbevaring

Brdr. Krogsbøll er også et flyttefirma. Få hentet dine ejendele og indbo fra din adresse og kørt lige til vores lagerrum. Uanset hvor du bor – både indenlands og udenlands.

Ring 28 28 28 28 og hør hvor billigt, du får flytning og transport hos os.

Uanset hvor meget eller lidt du skal have opbevaret, om du skal bruge opbevaring i kort eller lang tid, får du sikkert og nemt opbevaret dine ejendele hos Brdr. Krogsbøll Flytteforretning.

Vælg os for en totalløsning. Kombinér opbevaring med billige flyttekasser og transport af dine ejendele og indbo og få ordnet det hele samme sted. Så er du sikker på den bedste løsning for dig.

Se priser

Læs mere om betingelser for opbevaring