Opbevaring i København – når du har brug for ekstra plads

Er du butiksejer og mangler lagerplads til dine varer? Eller flytter du fra noget større til noget mindre og har ikke plads til alle dine møbler mere?

Opbevaring af indbo, inventar, varer eller andet i tørre, sikre rum er et af vores specialer. Brug os til opbevaring i København – og andre dele af landet.

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde får du billig og sikker opbevaring af dine værdier hos Brdr Krogsbøll.

Ring 27 28 31 32 og få et godt tilbud på billig opbevaring i sikre lagerrum hos Brdr. Krogsbøll Flytteforretning.

Transport til opbevaring i København
Skal du have transporteret dit indbo eller inventar til lageret bruger du også os til det. Du får en god pris på transport eller flytning hos os.

Skal du bruge leje af billige flyttekasser til at pakke dit indbo ned i, så har vi selvfølgelige også det. Vi hjælper dig gerne med at pakke alting forsvarligt ned, så du kan være tryg ved både transport og opbevaring.

Læs her om vores gode flytteløsninger

Se priserne her

Opbevaring i København – transport fra alle steder
Om du ringer til os fra Nice eller Frederikshavn gør ingen forskel for os – vores vogne rykker ud overalt. Du får et godt tilbud på afhentning af dit indbo til opbevaring hos os, uanset hvor det skal hentes.

Ring 27 28 31 32 og hør hvor god en pris du kan få på transport og flytning hos os.

Lad os opbevare dine værdier for dig. Så behøver du ikke gøre dig nogen bekymringer om dem. De bliver omhyggeligt passet på til du skal bruge dem igen.