Møbelopbevaring – nemt og sikkert til lave priser

Møbelopbevaring – tørt og frostfrit

Er du løbet tør for plads til møbler? Eller har du arvet møbler og har ikke plads til dem? Er du ved at bygge om og skal bruge et sted at stille dine møbler imens?

Undgå at opbevare dine møbler i fugtige kælderrum, hvor de risikerer at blive ødelagt. Og brug pladsen i garagen til bilen og ikke til møbler der er tilovers.

Ring 28 28 28 28 og få en god pris på møbelopbevaring og transport af dine møbler til lageret.

Du behøver nemlig ikke selv tænke på at bringe dine møbler til vores lager. Få et godt tilbud på transport af dine møbler til vores opbevaringslager.

Dine møbler bliver hentet overalt i landet – afstand er ikke et problem.

Læs mere om billig flytning og transport af møbler her

Møbelopbevaring – et spørgsmål om tillid

Møbler har ofte affektionsværdi for os alle. Møbler der er gået i arv i familien, møbler der har fulgt os altid, vores barns første møbel. Det gør ondt hvis de går i stykker.

Lad os passe på dine møbler til du skal bruge dem igen. Dine møbler står tørt, godt og sikkert på vores lager. Vores fokus er at dine møbler kommer tilbage til dig i samme stand, som da de kom til lageret.

Ring 28 28 28 28 – hør mere om vores lager og få et godt tilbud på opbevaring af dine møbler hos os.

Læs om billig opbevaring af dine øvrige ejendele her

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning løser mere end flytninger og transport. Møbelopbevaring er endnu et af de mange tilbud du får hos os. Brug os til at opbevare møbler du ikke har plads til – i kort eller lang tid.

Læs mere om hvem vi er