Hent tilbud

Billig møbelopbevaring – nemt og sikkert

Møbelopbevaring – tørt og frostfrit

Er du løbet tør for plads til møbler? Eller har du arvet møbler og har ikke plads til dem? Er du ved at bygge om og skal bruge et sted at stille dine møbler imens? Der er måske allerede et familiemedlem, der har tilbudt at du kan have dine ting stående i et hjørne af deres garage. Inderst inde ved du måske godt at garagen er kold og fugtig og at det kan ende med dine ting bliver ødelagt. Men bare rolig – Hos hos Brdr. Krogsbøll tager vi os af opbevaringen af dine ting, som var det vores egne.

Undgå at dine ting bliver ødelagt i kolde og fugtige kælderrum, der ikke er indbrudssikre. Pladsen i garagen skal bruges til din bil og ikke til møbler, der er tilovers.

Ring 28 28 28 28 og få en tilbud på billig møbelopbevaring og transport af dine møbler til lageret.

Lad os hjælpe dig med sikker transport af dine møbler og andet. Vi har det rette udstyr og har i mange år hjulpet vores kunder med sikker flytning af deres ejendele. Ved at benytte os til at flytte dine ting kan vi kombinere et tilbud med transport og billig møbelopbevaring, så det bliver en endnu større fordel for dig.

Vi henter dine møbler uanset hvor i landet du bor. For os er afstand ikke et problem. Ring til os idag og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere om billig flytning og transport af møbler her

Møbelopbevaring – et spørgsmål om tillid

Møbler har ofte affektionsværdi for os alle. Møbler der er gået i arv i familien, møbler der har fulgt os altid, vores barns første møbel. Det gør ondt hvis de går i stykker.

Lad os passe på dine møbler til du skal bruge dem igen. Dine møbler står tørt, godt og sikkert på vores lager. Vores fokus er at dine møbler kommer tilbage til dig i samme stand, som da de kom til lageret.

Ring 28 28 28 28 – hør mere om vores lager og få et godt tilbud på opbevaring af dine møbler hos os.

Læs om billig opbevaring af dine øvrige ejendele her

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning løser mere end flytninger og transport. Møbelopbevaring er endnu et af de mange tilbud du får hos os. Brug os til at opbevare møbler du ikke har plads til – vi tager gerne dine ting ind for en weekend eller en langtidsopbevaring. Du bestemmer.

Læs mere om hvem vi er