Hent tilbud

Erhvervsflytning – her får du totalløsningen

Nedpakning, af- og tilkobling af IT udstyr og bortkørsel af fortroligt affald i forbindelse med din erhvervsflytning.

Erhvervsflytninger kræver en hel del logistik og planlægning. Flytningen skal foregå, så den forstyrrer jeres hverdag og produktion mindst muligt. Få hjælp til flytningen af erfarne flyttefolk, der flytter jeres virksomhed sikkert og med omhu.  Vi tager selvfølgelig særlige forebehold til større flytninger, og tager gerne en samtale der gennemgår hele omfanget af din erhvervsflytning.

Skal din virksomhed flytte til nye lokaler? Eller skal du have flyttet lager? Måske har du brug for kurerservice? Hos Brdr. Krogsbøll får du klaret alle dine opgaver indenfor erhvervsflytninger.

Du får flyttet, hentet og bragt alt fra kontorstole til pengeskabe. Få pakket dine kontorlokaler forsvarligt ned og sat op igen hurtigt og nemt, så du og dine medarbejdere ikke mister flere dages effektivt arbejde på en flytning.

Hos Brdr. Krogsbøll får du:

  • rimelige priser
  • kvalificeret rådgivning
  • erfarne flyttefolk
  • sikker flytning

Ring 28 28 28 28 og tag os med på råd om din flytning – du får en løsning der passer til netop din opgave.

Brdr. Krogsbøll har det specialudstyr, der skal til for at flytte både skrøbeligt IT-udstyr og tunge pengeskabe. Få os ud til en gennemgang af det, du vil have flyttet. Du får kvalificeret rådgivning og en rimelig pris på flytningen.

Skal du have hentet eller bragt udstyr eller materialer fra en adresse til en anden, så brug os som din kurerservice. Du får hurtig afhentning og levering fra dør til dør.

Erhvervsflytning

med indbygget lageropbevaring

Har du kontorudstyr, der står og fylder men ikke skal smides ud? Eller brug for at få opbevaret vintersæsonens varer, mens sommersæsonen står på?

Hos Brdr. Krogsbøll får du opbevaring i tørre og sikre lagerrum. Hundepatrulje og døgnovervågning garanterer, at dine ting står sikkert til du skal bruge dem igen.

Vores lagerrum er selvfølgelig sikret mod skadedyr.

Læs mere om opbevaring

Med Brdr. Krogsbøll som dit flyttefirma får du problemfri og sikker erhvervsflytning.