Flyttefirma – Roskilde, Sjælland, hele DK – lave priser

Vælg et flyttefirma – i Roskilde, København, på Sjælland, uanset hvor i landet – hvor du får mest for dine penge. Få både billig flytning og lej billige flyttekasser hos os – ligegyldigt hvor du skal flytte til og fra.  Brdr. Krogsbøll Flyttefirma servicerer det meste af Sjælland, så hvis du har brug for en flytning så kontakt os i dag!

Du får markedets rimeligste priser og mest pålidelige flyttefolk et og samme sted. Hos Brdr. Krogsbøll får du familiefølelse og forståelse for, at man skal tage vare på andres ejendele.

Dine ting bliver flyttet med varsomhed og ansvarsfølelse. Brdr. Krogsbøll sætter en ære i, at dine ting ankommer i samme stand, som de var, inden de blev flyttet.

Læs mere om Brdr. Krogsbøll her

Ikke to flytninger er ens. Nogle flytter til en toværelses, nogle til en stor villa eller et hus på landet. Alle får den samme venlige behandling hos os. Så lad os finde den løsning, der passer til lige netop din flytning.

Ring 28 28 28 28 for at høre mere om gode priser på flytning.

Flyttefirma – Roskilde og hele DK – med gode flyttekasser

Hvorfor ikke vælge et flyttefirma hvor du ikke alene får en billig flytning, men også rigeligt med gode flyttekasser? Pak dine ting ned i solide og holdbare flyttekasser, som holder til selv tunge ting. Eller lad os pakke for dig.

Du låner alle de flyttekasser, du skal bruge til din flytning og er samtidig sikker på, at dine ting bliver transporteret i kasser, hvor de ikke kommer noget til.

Læs mere om flyttekasser her

Vælg et flyttefirma – Roskilde, Sjælland, Jylland, hvor som helst – der giver dig hele pakken, så du ikke skal rundt og sætte din flytning sammen flere steder.

Ring 28 28 28 28 og få et godt tilbud på flytning.