Billig flyttefirma og sikkerhed går hånd i hånd hos os

Vælg en flytning, der er billig. Flyttefirma med styr på tingene, lav pris og kvalitet i top – du får det hele hos os.

Vores priser er nok lave, men sikkerheden er førsteklasses. Du får en hurtig, sikker og nem flytning, når du vælger Brdr. Krogsbøll.

Uanset om du skal flytte indenfor landets grænser eller herfra og ud i den store verden – eller hjem igen fra udlandet til Danmark – så får du et godt tilbud hos os.

 

Ring 27 28 31 32 for at få et godt tilbud på en billig flytning.

Det er en stor opgave at flytte. Der er rigeligt at tænke på og ofte mange udgifter. Gør selve flytningen til så billig en affære som mulig. Så har du penge tilovers til at komme ordentligt på plads i dit nye hjem.

 

Billig flytning med lidt ekstra

Med Brdr. Krogsbøll som flyttefirma, vælter flytningen ikke dit budget. Oveni den lave pris får du flyttefolk, der flytter dine ejendele med omhu og forsigtighed. Sikkerheden er i top hos Brdr. Krogsbøll.

Har du brug for at leje eller købe flyttekasser, får du flyttekasser til billige priser hos os. Vores flyttekasser er solide og holder til det meste – også dit budget.

Se priser på flyttekasser her

Vælg Brdr. Krogsbøll til store flytninger og små flytninger – du får den bedste pris hos os uanset flytningens størrelse.

 

Flyttefirma der bliver i familien

Brdr. Krogsbøll er et familieejet firma, som drives af fire brødre. Dine ejendele er i hænderne på flyttefolk, der forstår, hvor vigtigt det er at passe godt på indbo med affektionsværdi.

Læs mere om Brdr. Krogsbøll her

Hos Brdr. Krogsbøll Flytteforretning – flyttefirma København er du sikker på råd og vejledning, en nem, gnidningsløs og billig flytning , samt tryghed gennem hele processen.