Billig flytning København – hold udgiften til din flytning helt nede

Skal du bruge en billig flytning til eller fra København? Det er dyrt nok i forvejen at flytte. Jo færre penge du skal bruge på selve flytningen, jo bedre.

Med Brdr. Krogsbøll som flyttefirma får du ikke alene en billig flytning, men også en sikker og nem flytning. Dine ting bliver flyttet af flyttefolk, der sætter en ære i at bringe dine ejendele sikkert fra et sted til et andet.

En flytning er mere end bare en flytning. Det er ofte en ny begyndelse. Derfor er det vigtigt, at du har dig selv med i processen. Overlad flytningen til os – så er du fri til at koncentrere dig om at få sjælen med.

Ring 27 28 31 32 og få et godt tilbud på en flytning i København, hvor du både sparer på kræfterne og dine penge.

Uanset om du har en stor eller lille flytning foran dig, klarer vi opgaven for dig. Du får en billig flytning både indenfor landets grænser og over grænsen. Afstand og lokalitet betyder ikke noget.

 

Billig flytning med tilknyttet opbevaring

Du får den fulde pakke i forbindelse med din flytning. Har du brug for opbevaring af ejendele, får du et godt tilbud på opbevaring i et af vores tørre og sikre depotrum.

Vores depotrum er døgnovervåget af vagtværn. Alarmen går direkte ind hos både hundepatrulje og Brdr. Krogsbøll. Du er derfor sikker på, at dine ting er i sikkerhed hos os.

Lageret er tørt og skadedyrsfrit. Du får dine ting tilbage i helt samme stand, som da de blev anbragt på lageret.

Læs mere her om opbevaring i depotrum

Nyd også godt af vores lave priser på leje eller køb af flyttekasser. Vores flyttekasser er billige, men kvaliteten er i top. Du får slidstærke og solide flyttekasser til en billig penge.

Se vores priser på flyttekasser her

 

Ring 27 28 31 32 og hør mere om vores gode priser på billig flytning i København.

 

Vi tilbyder også erhvervsflytning og udenlandsflytning inkl forskring – Læs mere om vores tilbud omkring flytning